A máriapócsi kisasszonynapi búcsúra, szeptember 9-re, szombatra gyalogos zarándoklatot hirdetünk Nyíregyházáról Máriapócsra. Szombaton reggel indulunk templomunktól és kora délután, a vecsernyére érkezünk meg Máriapócsra. Ezután részt veszünk az esti Szent Liturgián, majd a nap végén busszal érkezünk haza.  Útközben kisbusz fog kísérni bennünket, így aki bizonytalan abban, hogy bírná-e a kb. 29 km-es távot, az is bátran eljöhet. Szeretettel várjuk a zarándokolni vágyó testvérek jelentkezését!

Szeptember 10-én, vasárnap 10 órai kezdettel egyházközségi tanévnyitó Szent Liturgiát végzünk a templomban, ahol az iskolás gyermekekért fogunk imádkozni, és a Szent Liturgia végén áldásban részesítjük őket. Szeretettel várunk minden iskolás, kis és nagy gyermeket és szüleiket erre az alkalomra.

Szeretettel ajánljuk a Kedves Testvérek figyelmébe a Simeon és Anna nyugdíjas kör II. félévi programját is, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt. A hátsó plakáton megtalálható a kifüggesztett program.

Áldott, szép hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!