Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe az egyházközségi újságunk, a Görög Gondolatok legújabb számát, ami az újságos asztalról ingyenesen elvihető.

  1. Október hónapban hétköznapokon az esti fél hatos Szent Liturgia után a parakliszt fogjuk imádkozni az Istenszülő Szűz Mária köszöntésére.
  2. Október hónaptól minden héten a következő programokra várjuk a kedves Testvéreket:
  • Hétfőn az esti Szent Liturgia után, negyed héttől felnőtt hittanra.
  • Kedden a fiatal felnőttek – dolgozók, egyetemisták és főiskolások számára szervezünk hittant este 7 órától.
  • Csütörtökön este 6-tól egy „Család kurzus” elnevezésű előadás – és beszélgetéssorozatot indítunk a parókia hittantermében, mentálhigiénés szemléletű előadásokat hallhatunk az emberről, párkapcsolatról, házasságról, a családról. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
  • Pénteken este 5 órától az ifis-korosztályt (gimnazistákat) várjuk foglalkozásra.
  1. A lelki programok mellett szeretnénk lehetőséget teremteni a testi felüdülésre, ezért egyházközségünk (elsősorban férfi) tagjai számára foci alkalmakat szeretnénk biztosítani. Ezzel kapcsolatban érdeklődni káplán atyánál lehet.
  2. Szombatra, október 7-re, egy biciklis zarándoklatot szervezünk gyermekeknek és minden biciklizni szerető testvérünknek Máriapócsra. Indulás reggel kilenc órakor a parókia udvaráról, kb. 13. órára érkezünk Máriapócsra, a zarándokházban ebédelünk, majd kb. 14. órakor egy Parakliszt elimádkozunk a Kegykép előtt. Az ebéd ára a zarándokházban 1.100. Ft, a gyermekek számára ezt a parókia fizeti. Máriapócsról egy teherautó visszahozza a bicikliket, a hazaút történhet egyénileg, vagy akár vonattal is. Mindenkit szeretettel várunk! Jelentkezni csütörtökig lehetséges! Jelentkezés az újságos aztalon, telefonon vagy elektronikus úton.
  3. A Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola szeptember 28-án, csütörtökön, 17 órától tájékoztatót tart az új felvételizők számára. A hátsó plakáton a bővebb információk megtalálhatóak.