Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

 

  1. Szeretettel hívjuk a Kedves Testvéreket a jövő heti közösségi alkalmainkra: hétfőn felnőtt hittan és családcsoport, csütörtökön az egyetemistákat és a fiatal felnőtteket várjuk beszélgetésre.
  2. Szerdán, november 21-én az Istenszülő templomba vezetésének ünnepét tartjuk. A szertartásokat a hétköznapi ünnepi rend szerint végezzük. Az ünnep előestéjén, kedden, november 20-án az esti Szent Liturgia után virrasztás lesz templomunkban, amelyben a vecsernye, lítia és utrenye szertartását fogjuk elvégezni.
  3. Pénteken, november 23-án, este 18. órától képviselő-testületi gyűlést tartunk! Minden tagot nagy szeretettel hívunk és várunk!
  4. Már jó előre hirdetjük, hogy December 8-án, szombaton tartjuk 10. órai kezdettel a templombúcsút, ezt követően pedig a Kossuth téren rendezzük be „Szent Miklós udvarát”, szeretettel várunk mindenkit.
  5. Szokásainkhoz híven a karácsony előtti böjti időszakban szegényeink számára tartós élelmiszergyűjtést hirdetünk. Karácsonyra való készületünknek és böjtünknek ez is egy szép és hasznos eszköze lehet.
  6. A jövő vasárnapi a Katolikus Karitász számára hirdetett gyűjtést Katolikus Egyházunk. A befolyó összeget a rászoruló családok Karácsonyának megsegítésére fordítják majd.