Szeretettel hirdetjük a Kedves Testvéreknek a következőket:

1.Jövő héten kedden nov. 21-én az Istenszülő templomba vezetésének ünnepe lesz, a szertartásokat a szokott ünnepi rend szerint végezzük. Ezen a napon a a papnövendékek fognak prédikálni.

  1. A felnőtt hittan jövő héten nem hétfőn lesz, hanem pénteken, 24-én, du. 2 és 4 óra között Orosz Sándor Ágoston bazilita atyáról lesznek előadások a főiskolánkon, ahova szeretettel várjuk a kedves testvéreket.
  2. A család kurzus jövő héten a szokott időben, csütörtökön este 6-tól kezdődik.
  3. A karácsony előtti böjti időszakban szegényeink számára tartós élelmiszergyűjtést hirdetünk, a karácsonyra való készületünknek és böjtünknek ez is egy szép és hasznos eszköze lehet.
  4. Ebben az évben székesegyházunk templombúcsúját december 3-án tartjuk, a búcsúi Szent Liturgia 11 órakor kezdődik, majd délután a már hagyományosnak mondható Szent Miklós udvara ünnepség keretében folytatjuk az ünneplést! Minden kedves testvérünket szeretettel várjuk erre az alkalomra!
  5. Továbbra is várjuk szeretettel a felajánlásokat a parókia épület közösségi termeinek felújításához.
  6. Jövő héten pénteken Nyíregyházára érkezik a Máltai Szeretetszolgálat “Hajléktalan Jézus” elnevezésű köztéri szobra a római katolikus társszékesegyház előtti térre, ahol a történelmi egyházak ökumenikus istentiszteletet végeznek 11. órától. Szeretettel várjuk erre az alkalomra a kedves testvéreket. A szobor mellett péntektől vasárnapig különböző felekezetek programjai lesznek, a szobornál felállított plakáton és a hirdetőtáblánkon lehet majd ezekről tájékozódni!
  7. Az év végéhez közeledve kérjük a kedves testvéreket, hogy aki még esetleg nem tette meg, legyen szíves az egyház fenntartási hozzájárulás befizetésével is támogatni egyházközségünket!
  8. Jövő hét vasárnap de. fél tízre minden elsőáldozásra készülő gyerek szüleit várja a parókus atya a hittanterembe egy megbeszélésre!
  9. Szeretettel hívjuk és várjuk a Kedves Testvéreket a templombúcsú előtti nagytakarításra e héten szerdán és pénteken 8-tól 12 óráig.