1. Szeretettel várjuk holnap este felnőtt hittanra a kedves testvéreket, melyen Polyák Imre spirituális atya fog előadást tartani. Kedden fiatal felnőttek találkozója, csütörtökön család kurzus a szokott időben, pénteken pedig gimnazista hittan 17 órától.
  2. Szokásainkhoz híven a karácsony előtti böjti időszakban szegényeink számára tartós élelmiszergyűjtést hirdetünk. Karácsonyra való készületünknek és böjtünknek ez is egy szép és hasznos eszköze lehet.
  3. Idén székesegyházunk templombúcsúját december 3-án tartjuk, a búcsúi Szent Liturgia 11 órakor kezdődik, ezért a 10 órai és a 12 órai Szent Liturgiák elmaradnak. A szent Liturgia után minden kedves testvérünket ebéddel fogunk várni! Délután pedig a már hagyományosnak mondható Szent Miklós udvara ünnepség keretében folytatjuk az ünneplést!  A Szent Miklós udvar programja: műsort adnak a Szent Miklós Intézmény óvodásai és iskolásai, ugyanígy a Nagykállói Korányi Gimnázium drámatagozatos diákjai, fellép a Jósavárosi Görögkatolikus Egyházközség énekkara, a kispapok énekkara, lesz táncház, a hittanteremben kézműves és népi játékok, és idén is eljön a Mikulás sok-sok finomságot rejtő csomagjaival! Lesz étel- és ajándékvásár, forralt bor és forró tea! Minden kedves testvérünket szeretettel várjuk erre az alkalomra!
  4. Ezzel kapcsolatban szeretettel szólítjuk meg egyházközségünk férfi tagjait: e héten, csütörtökön délelőtt állítjuk be a templomudvarra a rendezvénysátrat, melyet a máriapócsi zarándokház ad kölcsön számunkra. A költzöztetéshez és felállításhoz várjuk a jelentkezőket. Érdeklődni a részletekről és jelentkezni parókus atyánál lehet. Szeretettel kérjük továbbá azon Kedves Testvérek segítségét is, akik egy-egy tálca sütemény elkészítésével szívesen gazdagítanák szeretetlakománkat. Köszönjük szépen!
  1. December 2-án szombaton délután 5 órától az AcapellArt énekegyüttes ingyenes koncertje lesz az Örökösföldi görögkatolikus templomban, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.
  2. Továbbra is várjuk szeretettel a felajánlásokat a parókia épület közösségi termeinek felújításához.
  3. Az év végéhez közeledve kérjük a kedves testvéreket, hogy aki még esetleg nem tette meg, legyen szíves az egyház fenntartási hozzájárulás befizetésével is támogatni egyházközségünket!