Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

  1. Megérkezett a Görögkatolikus Szemlélet legújabb száma, az újságos asztalról megvásárolható!
  2. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket holnap este 18.15-re a felnőtt hittanra, Oroszországi Szent Szergelyről, egy 14. századi misztikus szentről, a Tatárjárás korának egyik nagy alakjáról tart előadást Szemán András diakónus atya.
  3. Jövő héten szerdán, november 8-án, Szent Mihály főangyal és az összes mennyei erők ünnepe lesz, a szertartásokat a vasárnapi rend szerint végezzük.
  4. Ugyanezen a napon, szerdán este 18.30-tól képviselő-testületi gyűlést tartunk a hittanteremben, minden egyházközségi képviselőt szeretettel várunk!
  5. A jövő heti Család kurzus témája: Miért éppen ő? avagy párválasztási motívumok, csütörtökön este 18. órára várjuk a kedves érdeklődőket!
  6. Szeretettel várjuk továbbra is a gimnazista korosztályt a pénteken 17. órakor kezdődő alkalmakra, ahol a beszélgetés mellett lehetőség van játékra és a kötetlen együttlétre.
  7. Szeretnénk a parókia közösségi helységeit felújítani, és minden korosztály számára kicsit alkalmasabbá is tenni, hogy minél gazdagabb közösségi térré változtassuk parókiánkat. Ennek érdekében gyűjtést hirdetünk! Az első felajánlást a parókus atya tette meg, 100.000 Ft-al járul hozzá ehhez a munkához, a képviselő testület tagjai pedig eddig 350.000. Ft-ot ajánlottak fel. Szeretettel kérjük a kedves testvéreket is arra, hogy ha módjukban áll, adományaikkal segítség ennek a beruházásnak a megvalósulását! A munkát januárban kezdjük, eddig, január elejéig várjuk a felajánlásokat!