1. Holnap február 12-én kezdődik a Nagyböjt. A Nagyböjt első napja, hétfő szigorú böjti nap, amelyen előírás szerint tartózkodunk az állati eredetű eledelektől. A Nagyböjt szerdáin és péntekjein előírás szerint tartózkodunk a hús fogyasztásától. Az előírások egészséges felnőttek számára a legkevesebb elvárhatót határozzák meg. Hagyományunk ugyanakkor hív minket a Nagyböjtben, a lelki tavaszban a tőlünk telhető legtöbb szeretetteljes áldozathozatalra.
  2. Nagyböjt szerdáin és péntekjein reggel 6.30-kor Reggeli Istentiszteletet végzünk, este fél 6-kor pedig Előszenteltek Liturgiáját.
  3. Február 15-én este 18:30-tól szeretettel várjuk a házas és jegyespárokat a közösségi terembe, ahol “kapcsolati / váltó” címmel Kovácsné Dibáczy Zsuzsa egy interaktív estet tart. A program ideje alatt gyerekfelügyeletet is biztosítunk, amit, ha szeretnék igénybe venni, kérjük, hogy jelentkezésekor azt is jelezze, a gyerek életkorának a megjelölésével.
  4. Február 16-án Nagyböjt első péntekjén, Szent Tivadar Nagyvértanú ünnepének előestéjén kolliba áldást végzünk az Előszenteltek Liturgiáján.
  5. Szeretettel köszönjük a böjti terítőkre felajánlott adományokat. Reményeink szerint a következő napokban már meg is érkeznek templomunkba.