Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe az egyházközségi újságunk, a Görög Gondolatok legújabb számát, ami az újságos asztalról ingyenesen elvihető.

Szeretettel várjuk a 4. osztályos, vagy idősebb gyermekek jelentkezését az elsőáldozásra. Jelentkezni a sekrestyében vagy az egyházközségi irodában lehet.

A nyírpazonyi egyházközség kirándulást szervez Kárpátaljára október 7 és 8-án, szombaton és vasárnap. A kirándulás 11.900 ft/fő, igen gazdag tartalommal. Jelentkezni Grunda János parókus atyánál lehetséges. Bővebb információ a faliújságon olvasható.

A hónap utolsó szombatján, szeptember 30-án tartjuk a Nyíregyházi Esperesi Kerület máriapócsi gyalogos zarándoklatát. A zarándoklat szokás szerint az orosi templomtól indul, reggel 7. órakor. Várjuk mindazok bekapcsolódását – idősebbek, családok, gyermekek részéről akár fél- vagy negyedtávra is –, akik úgy érzik, kérniük is, köszönniük is van mit Máriapócson, s akik gyalogos zarándoklatuk fizikai nehézségeit is szeretnék felajánlani, amikor életük könnyeit a pócsi Mária könnyeivel elegyítik a kegykép előtt.

A Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola szeptember 28-án, csütörtökön, 17 órától egy tájékoztató szülői értekezlet keretében szeretettel várja az első osztályba készülő nagycsoportosokat és szüleiket. A további találkozási lehetőségek időpontjai pedig a faliújságon olvashatóak. A Szent Miklós Görögkatolikus Gimnázium pedig október 3-án, kedden 9 órától nyílt napot tart. Szeretettel várják az érdeklődő nyolcadikos tanulókat, szüleiket és minden más érdeklődőt.