Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe az egyházközségi újságunk, a Görög Gondolatok legújabb számát, ami az újságos asztalról ingyenesen elvihető.

Jövő héttől elkezdődnek a parókia különböző foglalkozásai, melyekre szeretettel várjuk a kedves testvéreket, Ezen alkalmak a hittanteremben kerülnek megrendezésre: kedden (szeptember 26-án) 17 órától bibliaórát tartunk, este 19 órától a fiatal felnőtteket várjuk hittanra, csütörtökön (szeptember 28-án) 19. órára a felnőtteket várjuk hittanra, péntek este (29-én) 17 órától pedig az ifis korosztályt.

A lelki programok mellett szeretnénk lehetőséget teremteni a testi felüdülésre, ezért egyházközségünk (elsősorban férfi) tagjai számára foci alkalmakat szeretnénk biztosítani. Ezzel kapcsolatban érdeklődni káplán atyánál lehet.

A nyírpazonyi egyházközség kirándulást szervez Kárpátaljára október 7 és 8-án, szombaton és vasárnap. A kirándulás 11.900 ft/fő, igen gazdag tartalommal. Jelentkezni Grunda János parókus atyánál lehetséges. Bővebb információ a faliújságon olvasható.

A hónap utolsó szombatján, szeptember 30-án tartjuk a Nyíregyházi Esperesi Kerület máriapócsi gyalogos zarándoklatát. A zarándoklat szokás szerint az orosi templomtól indul, reggel 7. órakor. Várjuk a kedves testvérek jelentkezését és kérjük, hogy aki részt szeretne venni a zarándoklaton, hátul az újságos asztalra tett jelentkezési íven szíveskedjék feliratkozni.

A Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola szeptember 28-án, csütörtökön, 17 órától egy tájékoztató szülői értekezlet keretében szeretettel várja az első osztályba készülő nagycsoportosokat és szüleiket. A további találkozási lehetőségek időpontjai pedig a faliújságon olvashatóak. A Szent Miklós Görögkatolikus Gimnázium pedig október 3-án, kedden 9. órától nyílt napot tart. Szeretettel várják az érdeklődő nyolcadikos tanulókat, szüleiket és minden más érdeklődőt.

Szeptember 30-án, szombaton, a 10. órakor kezdődő Szent Liturgiában Dr. Orosz Atanáz püspök úr diakónussá szenteli Szemán András alszerpap urat, szeretettel várjuk a kedves testvéreket erre az ünnepi alkalomra!

Október 7-re, szombatra a gyerekek számára biciklis zarándoklatot hirdetünk Máriapócsra, szeretettel várjuk a családok, gyerekek, minden zarándokolni vágyó jelentkezését! Indulás 9 órakor a templomtól.