Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

  1. Jövő héten szerdán, november elsején, mindenszentek ünnepe lesz, amikor is elhunytjaink lelki üdvösségéért imádkozunk. Ezen a napon du. 16. órától parasztászt fogunk imádkozni az Északi temető fő ravatalozójánál, majd az esti, fél hatos Szent Liturgiát elhunytjainkért ajánljuk fel. Aki szeretné, hogy elhunytjairól megemlékezzünk, a sekrestyében, vagy az egyházközségi irodában szíveskedjék feliratkozni!
  2. Jövő héten az esti hittanalkalmak a szokott módon meg lesznek tartva.
  3. Jövő héten első péntek lesz, a szokott módon felkeressük az elsőpéntekes betegeket. Ha tudomásunk van olyan idős, vagy beteg emberről, aki szívesen venné magához a szentségeket, de a templomba eljönni már nem tud, bátran jelezze ezt felénk és mi szívesen felkeressük őt!
  4. Szeretnénk a parókia közösségi helységeit felújítani, és minden korosztály számára kicsit alkalmasabbá is tenni! A pince helységben fiataloknak egy játék-szobát szeretnénk kialakítani, a padlástérben is egy csoportfoglalkozásra alkalmas teret, a hittantermet, a vizesblokkokat, az épület hátsó folyosóját, a villamos rendszert, amelyek elég rossz állapotban vannak, felújítani! Ennek a felújításnak kb. 4-5 millió forint az ára, amihez a püspökség is segítségét ajánlotta fel. Az első felajánlást a parókus atya tette meg, 100.000 Ft-al járul hozzá ehhez a munkához, és szeretettel kérjük a kedves testvéreket is arra, hogy ha módjukban áll, adományaikkal segítség ennek a beruházásnak a megvalósulását! A munkát januárban kezdjük, eddig, január elejéig várjuk a felajánlásokat!
  5. Elkészült az ikonosztázion királyi ajtaja, az ünnepi ikonok pedig az elmúlt héten le lettek lakkozva! Köszönjük a munkáját Seres Tamás ikonfestő művész úrnak, az ajtók felszerelését pedig Gaál Attila és Kerekes László uraknak, Isten áldja meg őket fáradtságukért!