1. Szeretettel ajánljuk a Kedves Testvérek figyelmébe egyházközségünk lapjának, a Görög Gondolatoknak legújabb számát. A lelki olvasmányok és beszámolók mellett a karácsonyi szertartási rend is megtalálható az újság utolsó oldalán. (Az ünnepi rend a faliújságon és a templom előtt a kerítésre kifüggesztve is megtalálható).
  2. Közösségi programjaink a sűrű ünnepi napok miatt idén már nem lesznek megtartva. Jövő hét szombaton azonban délelőtt 10 órától mézeskalács-sütésre hívjuk és várjuk a kedves testvéreket a hittanterembe, Érdeklődni és jelentkezni az atyáknál lehet.
  3. Szeretettel köszönjük meg mindazok segítségét, akik templomunk takarításában részt vettek. A Jóisten áldja meg őket fáradozásukért.
  4. Szokásainkhoz híven a karácsony előtti böjti időszakban szegényeink számára tartós élelmiszergyűjtést hirdettünk. Hálásan köszönjük a számos felajánlást. Ezzel kapcsolatban hirdetjük szeretettel, hogy a karitász csoport tagjait hétfő délután 3-ra várjuk a hittanterembe a csomagok elkészítésére, összeállítására.
  5. Továbbra is várjuk szeretettel a felajánlásokat a parókia közösségi helységeinek a felújításához, szeretnénk ezeket a helyiségeket minden korosztály számára kicsit alkalmasabbá tenni, hogy minél gazdagabb közösségi térré változtassuk parókiánkat. Hálásan köszönjük az eddigi felajánlásokat!
  6. Az év végéhez közeledve kérjük a kedves testvéreket, hogy aki még esetleg nem tette meg, legyen szíves az egyház-fenntartási hozzájárulás befizetésével is támogatni egyházközségünket!