1. Ezen a héten első péntek lesz! Kérjük a kedves testvéreket, hogy aki tud a környezetében élők közül olyanról, aki szívesen venné, hogy minden hónap első péntekjén ellátogassunk hozzá, kérjük, jelezze egyházközségünk papjainak.
  2. Szombaton az Úr Jézus keresztelkedésének az ünnepe lesz, a szokott ünnepi rend szerint végezzük a szertartásokat, a nagy vízszentelés szertartását a 10. órakor kezdődő Szent Liturgia után fogjuk végezni. Január 5-én reggel 8 órakor végezzük a királyi imaórákat, 17 órakor Alkonyati Istentisztelet Bazil Liturgiával és vízszenteléssel és 19:30-tól pedig Nagy esti zsolozsma kenyéráldással. Vízkereszt táján meg szoktuk szentelni a lakóházakat is, kérjük, hogy aki szeretné, hogy a lakását megszenteljük, a sekrestyében vagy az egyházközségi irodában szíveskedjék a nevét, címét és telefonszámát megadva feliratkozni!
  3. Januárban szeretnénk a parókia közösségi helységeit felújítani, melyre szeretettel köszönjük meg eddigi adományokat és várjuk a Kedves Testvérek további felajánlásait.