Szeretettel hirdetjük a Kedves Testvéreknek a következőket:

  1. Jövő héten vasárnap, január 21-én kezdődik idén az ökumenikus imahét, minden este 18. órára várjuk a kedves testvéreket ezekre az alkalmakra a faliújságra kifüggesztett rend szerint. Január 24-én és 25-én (szerda és csütörtök) templomunk ad otthon az imaalkalmaknak, így ezeken a napokon a Szent Liturgia 17 órakor fog kezdődni, előtte pedig vecsernyét végzünk 16:30-tól.
  2. Görögkatolikus egyházunk február 3-án rendezi meg a már sok éves hagyománnyal bíró farsangi bált, melynek idén is a nyíregyházi Continental Aréna ad helyet. Jelentkezni az egyházközség papjainál lehet. Jegyárak: 1500 Ft, családoknak 4000 Ft (létszámtól függetlenül).
  3. Ebben az évben szeretnénk elzarándokolni a Csíksomlyói búcsúba. Május 17-én, pünkösd előtti csütörtökön indulunk Erdélybe, részt veszünk egy nagyon szép kiránduláson, történelmi emlékhelyeket és Erdély természeti szépségéről híres helyeit keressük fel, majd zarándokként veszünk részt a Csíksomlyói búcsún, ez után Segesvár irányában, még szintén történelmi emlékhelyeket felkeresve érkezünk haza pünkösd ünnepére, vasárnap, a kora reggeli órákban. Jelentkezni a sekrestyében, vagy az egyházközségi irodában lehetséges február 2-ig, 15.000. Ft előleg befizetésével. Az utazás mindösszesen 42.000. Ft-ba kerül, a részletes programleírás a faliújságon és egyházközségünk honlapján is olvasható. Szeretettel hívjuk erre a zarándoklatra a kedves testvéreket!
  4. Továbbra is várjuk a felajánlásokat az egyházközségi termek felújítására. Köszönjük az eddig beérkezett adományokat!