Szeretettel hirdetjük a Kedves Testvéreknek a következőket:

  1. Ebben az évben szeretnénk elzarándokolni a Csíksomlyói búcsúba. Május 17-én, pünkösd előtti csütörtökön indulunk Erdélybe, majd pünkösd ünnepére, vasárnap, a kora reggeli órákban érkezünk haza. Jelentkezni a sekrestyében, vagy az egyházközségi irodában lehetséges február 2-ig, 15.000. Ft előleg befizetésével. Az utazás mindösszesen 42.000. Ft-ba kerül, a részletes programleírás a faliújságon és egyházközségünk honlapján is olvasható. Szeretettel hívjuk erre a zarándoklatra a kedves testvéreket!
  2. A február 11 és 18. közötti hét a házasság hete, ebből az alkalomból február 13-án, kedden, este 18. órától a hittanteremben „Éltető sodrásban” címmel Tóth András és Anna mentálhigiénés szakemberek tartanak előadást, amelyre minden kedves testvérünket szeretettel várunk.
  3. Jövő héten várjuk a kedves testvéreket a szokott hittanokra: hétfőn felnőtt hittanra, kedden a főiskolásokat, egyetemistákat, fiatal dolgozókat várjuk, csütörtökön családkurzus, pénteken pedig ifi hittan.
  4. Idén is lesz Máriapócson rózsafüzéresek lelkigyakorlata a nagyböjt első három napján, február 12 és 14 között, amelyet Ihnát János atya vezet. Jelentkezni a pocsizarandokhaz@gmail.com email címen, vagy a 0642/585-020-as telefonszámon lehetséges.
  5. Holnap elkezdődik a nagyböjt. A nagyböjt első napja szigorú böjti nap, amikor semmilyen állati eredetű ételt nem eszünk, a szerdai és pénteki napok pedig hústilalmi napok, amikor a hústól tartózkodunk, a többi hétköznapi nap pedig bűnbánati nap. Nagyböjtben szerdán és pénteken nem végzünk szent liturgiát a templomban, ehelyett reggel fél hétkor reggeli istentiszteletet, este fél hattól pedig az előszenteltek liturgiáját végezzük. A többi napon a szokott hétköznapi rendet követjük.