Szeretettel hirdetjük a Kedves Testvéreknek a következőket:

  1. Ebben az évben szeretnénk elzarándokolni a Csíksomlyói búcsúba. Május 17-én, pünkösd előtti csütörtökön indulunk Erdélybe, majd pünkösd ünnepére, vasárnap, a kora reggeli órákban érkezünk haza. Jelentkezni a sekrestyében, vagy az egyházközségi irodában lehetséges 15.000. Ft előleg befizetésével. Az utazás mindösszesen 42.000. Ft-ba kerül, a részletes programleírás a faliújságon és egyházközségünk honlapján is olvasható. Szeretettel hívjuk erre a zarándoklatra a kedves testvéreket!
  2. Következő szombat halottak szombatja, amikor is elhunytjainkért a 8. órakor kezdődő Szent Liturgiában imádkozunk. Van még lehetőség a halottak szombatjai megemlékezésekbe bekapcsolódni.
  3. Jövő héten várjuk a kedves testvéreket a szokott hittanokra: hétfőn felnőtt hittanra, ezen a héten rendhagyó módon, szerdán egyetemistákat, fiatal dolgozókat várjuk, a családkurzust nagyböjtben szintén szerdán, az előszenteltek liturgiája után tartjuk, csütörtökön nyugdíjas klub lesz a szokott időben.
  4. Nagyböjtben szerdán és pénteken nem végzünk szent liturgiát a templomban, ehelyett reggel fél hétkor reggeli istentiszteletet, este fél hattól pedig az előszenteltek liturgiáját végezzük. A többi napon a szokott hétköznapi rendet követjük.
  5. A nagyböjti időszakban a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevelében a szegények megsegítésére hívja fel a figyelmünket, minden katolikus templomban, így nálunk is március 4. és 11. között tartós élelmiszer gyűjtést hirdetünk a szegények megsegítésére, ezzel is teljesebbét tehetjük nagyböjti készületünket!
  6. A mai perselyadományokat a katolikus iskolák megsegítésére küldjük tovább!
  7. Jövő héten, csütörtökön, este fél héttől képviselőtestületi ülést tartunk a hittanteremben, szeretetettel várjuk a kedves képvislőket!
  8. A 2020-ban Magyaroszágon megrendezésre kerülő eucharisztikus világkongresszus missziós keresztje március 2-án, Máriapócson kezdi meg országjáró körútját. Ez kereszt március 14-én érkezik Nyíregyházára, végigjárja a nyíregyházi görögkatolikus templomokat, így érkezik el hozzánk. A kereszt körútjának nyíregyházi programja a faliújságon olvasható.