Szeretettel hirdetjük a Kedves Testvéreknek a következőket:

  1. Szentséges főpásztorunk, Ferenc pápa, április 7-én Szocska Ábel kormányzó atyát a Nyíregyházi Egyházmegye megyéspüspökévé nevezte ki. Isten éltesse új megyéspüspökünket, Ábel Püspök Atyát!
  2. Jövő héten várjuk a kedves testvéreket a szokott hittanokra, hétfőn felnőtt-hittanra, kedden a főiskolás, fiatal dolgozók hittanára, csütörtökön családkurzusra a szokott időben.
  3. Az egyházközségi iroda holnaptól a szokott rend szerint tart nyitva.
  4. Április 10-11-én a papnevelő intézet nyílt napot tart. Szeretettel buzdítjuk azokat a fiatalokat, akik a papság iránt érdeklődőnek, hogy bátran vegyenek részt ezen az alkalmon. A résztvevőknek előzetesen jelezniük kell részvételi szándékukat.
  5. Április 13-án, pénteken, 9 óra 30-tól megrendezésre kerül egy egyháztörténeti konferencia a hittudományi főiskolán, amelyet abból az alkalomból rendeznek, hogy a 150 évvel ezelőtt őseink első alkalommal jöttek össze tanácskozni közös jövőjükről. Ez volt a Hajdúdorogi nagygyűlés: ez a magyar görögkatolikusok egymásra találásának szép és történelmi pillanata lett, mely hosszú évtizedekre erőt adott őseinknek a magyar liturgiáért és a magyar egyházmegyéért folytatott küzdelemhez. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt erre a konferenciára.