Szeretettel hirdetjük a Kedves Testvéreknek a következőket:

  1. Holnap, Április 23-án Szent György nagyvértanú ünnepe lesz, a szertartásokat a szokott ünnepi rend szerint végezzük.
  2. Az ünnep miatt a holnapi felnőtt hittan elmarad, a többi foglalkozás a szokott módon megtartásra kerül.
  3. Május 12-én, Máriapócson megrendezésre kerül a gyermekbúcsú, amelyre az egyházközségből is szeretnénk a gyerekekkel elzarándokolni. Az autóbuszos zarándoklatra a sekrestyében, vagy az egyházközségi irodában lehet jelentkezni, az útiköltség jelképes 500 ft fejenként.
  4. Szeretettel adjuk tudtul a kedves testvéreknek, hogy Szocska Ábel kormányzó atya püspökszentelése áldozócsütörtökön, május 10-én lesz de. a fél 11-kor kezdődő Szent Liturgiában. A nagyszámú vendégsereg miatt a templomba csak belépő kártyával lehet majd belépni, a templom, illetve a mellette lévő gimnázium udvarán viszont élőben kivetítőn keresztül mindenki részt tud venni a Szent Liturgián, szentáldozásra is lehetőség lesz. Szeretettel hívjuk erre a jeles napra a kedves testvéreket és egyben kérjük a megértésüket, hiszen a templomunkat most az egész egyházmegye számára kell átadunk, hogy minden egyházközség és intézmény képviselője útján részese lehessen ennek a nagy eseménynek!
  5. Jövő héten, pénteken, április 27-én szeretettel hívjuk a kedves képviselőket egy testületi gyűlésre, est 18.30-ra, mindenki megjelenésére számítunk!
  6. Főtisztelendő Kocsis Fülöp metropolita atya a szíriai keresztények megsegítésére május 12-én, szombaton egy jótékonysági hangversenyt szervez a debreceni, Attila téri görögkatolikus főszékesegyházban este 18.30-as kezdéssel, igen neves művészek előadásaival. Az adományozó jegyár 10.000. Ft, míg a támogató jegyár 5.000. Ft-ba kerül, a jegyek a sekrestyében, illetve az egyházközségi irodában megvásárolhatóak. További részletek a faliújságon olvashatóak.