Szeretettel hirdetjük a Kedves Testvéreknek a következőket:

  1. Május 10-én, mennybemenetel ünnepén csak reggel fél héttől, és este fél hattól lesz Szent Liturgia a templomban a fél 11-es Szent Liturgián kívül, ezen kívül a Reggeli Istentisztelet és az esti vecsernye is meg lesz tartva. A nagyszámú vendégsereg miatt a templomba csak belépő kártyával lehet majd belépni, a templom, illetve a mellette lévő gimnázium udvarán viszont élőben kivetítőn keresztül mindenki részt tud venni a Szent Liturgián, szentáldozásra is lehetőség lesz. Szeretettel hívjuk erre a jeles napra a kedves testvéreket és egyben kérjük a megértésüket, hiszen a templomunkat most az egész egyházmegye számára kell átadunk, hogy minden egyházközség és intézmény képviselője útján részese lehessen ennek a nagy eseménynek! Ábel atya püspökké szentelésének előestéjén Máriapócson a vecsernye keretében teszi le az ilyenkor szokásos hitvallásokat. Erre a szép alkalomra is várják a kedves testvéreket.
  1. Május 11-én, pénteken 14. órától egy Dr. Timkó Mihály életével kapcsolatos emlékdélután lesz a hittudományi főiskolán, amelyre mindenkit szeretettel várunk.
  2. Május 12-én gyermekbúcsúra zarándokolunk, a részvételi díj 500. Ft, jelentkezni még lehet a sekrestyében és az egyházközségi irodában is. Az indulás időpontja reggel 8. óra a templom udvaráról, és kb. 14. órakor érkezünk haza.
  3. Közeledik a csíksomlyói zarándoklat ideje is, az indulás május 17-én, csütörtökön lesz reggel 4 órakor a római katolikus társszékesegyház mellől, a hazaérkezés május 20-án, Pünkösd vasárnap kb. reggel 6. órára. Aki adatait még nem adta meg, sürgősen keresse az egyházközség papjait, illetve kérjük, hogy aki még nem tette volna meg, május 9-ig legyen kedves az utazás díjának fennmaradó részét is befizetni a sekrestyében, vagy az egyházközségi irodában.