Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

  1. Szeretettel hívjuk és várjuk a Kedves Testvéreket egyházközségi hittancsoportjainkra, hétköznapi találkozásainkra. Hétfőn felnőtt hittanra, és a „Családi kör”-re várjuk a testvéreket este 18. órától, szerdán a fiatal felnőtteket, egyetemistákat várjuk szintén 18. órától, csütörtökön du. 15. órától a Simeon és Anna nyugdíjas tartja foglalkozásait, pénteken 18. órától pedig ifi hittan lesz.
  2. Az egyházközségi iroda hétfőtől péntekig reggel 9. és 12. óra. du. pedig 15. és 17. óra között tart nyitva, a pénteket kivéve, amikor is du. az iroda zárva tart. Fontos, hogy hétfőtől az utca felőli nagy bejáratot újból megnyitjuk, kérjük, hogy ezentúl azon keresztül szíveskedjenek az irodába bejönni a Kedves Testvérek.
  3. Továbbra is szeretettel várjuk az elsőáldozásra készülő gyermekek jelentkezését, a 4-ik osztályosokat, vagy idősebbeket. Várjuk azon felnőttek jelentkezését is, akik a keresztséget szeretnék felvenni, vagy gyermekkorukban kimaradtak a szentáldozásra való felkészülésből.
  4. Szeretettel hirdetjük az esperesi kerületünk szokott máriapócsi gyalogos zarándoklatát is, szeptember 29-én, reggel ¾ 7-kor indul a menet az orosi parókiáról, mindenkit szeretettel látunk.
  5. Október 6-án szombatra biciklitúrát szervezünk Tokajba Szeretettel várjuk a kedves testvérek jelentkezését erre a közösségi alkalomra is.