Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

  1. Holnap, október 1-jén az Istenszülő oltalmának ünnepét tartjuk. A szertartásokat az ünnepi rend szerint végezzük. Szent Liturgiákat 6:30, 10:00, 12:00 és 17:30 órakor végzünk. Virrasztás is lesz templomunkban ma este a Szent Liturgia után várjuk a kedves testvéreket Vecsernyére, majd pedig az ünnepi Utrenyére is. Holnap 9 órakor Akatisztoszt imádkoznak a kispapok.
  2. Október hónapban az esti Szent Liturgia után Parakliszt imádkozunk az Istenszülő tiszteletére.
  3. Szeretettel hívjuk és várjuk a Kedves Testvéreket egyházközségi hittancsoportjainkra, hétköznapi találkozásainkra. A Simeon és Anna Nyugdíjas Egyesület október 4-én 15 órakor kezdődő foglalkozásán Boronkai Ferencné a Botanikus kert nyugalmazott igazgatója vetítéssel egybekötött előadást tart „Különleges növények és virágok” címmel. Az egyesület szeretettel várja az érdeklődőket. Csütörtök este férfi klub is lesz, este 7 órára várjuk egyházközségünk férfi tagjait.
  4. Továbbra is szeretettel várjuk az elsőáldozásra készülő gyermekek jelentkezését, a 4-ik osztályosokat, vagy idősebbeket. Várjuk azon felnőttek jelentkezését is, akik a keresztséget szeretnék felvenni, vagy gyermekkorukban kimaradtak a szentáldozásra való felkészülésből.
  5. Október 6-án szombatra biciklitúrát szervezünk Tokajba. Reggel 9 órától gyülekezünk a templomudvaron, majd elindulunk úticélunk felé. Szeretettel várjuk a kedves testvérek jelentkezését erre a közösségi alkalomra is.