Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

  1. Október hónapban az esti Szent Liturgia után Parakliszt imádkozunk az Istenszülő tiszteletére.
  2. A szokásos család kurzus holnap elmarad, a hétfői felnőtt hittanra és a többi hétköznapi találkozásra azonban szeretettel várjuk a Kedves Testvéreket. A fiatal felnőttek találkozója ezentúl csütörtökön 19 órakor fog kezdődni!
  3. Október 19-én, pénteken este 18 órától teázásra hívjuk a kedves testvéreket Püspök Atyával egyházközségünk hittantermébe. Ezzel alkalmat szeretnénk teremteni a Kedves Testvérek számára, hogy Püspök atyánkkal személyesen találkozhassanak és beszélgethessenek. Mindenkit szeretettel várunk!
  4. Október 21-én esperesi sportnapot tartunk a Filo Sportcentrumban, ahova szeretettel várjuk a sportolni vágyó családokat, nagyon sokféle sportolási lehetőséget ki lehet próbálni, a program ebéddel kezdődik. A részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött, október 16-ig jelezhetjük részvételi szándékunkat. Szeretnénk egyházközségünkből egy focicsapatot is kiállítani, erre is várjuk a jelentkezéseket Dani atyánál.
  5. Szeretnénk egyházközségünkben egy Baba-mama klubot is indítani „Ringató” névvel, ahol sok más mellett zenetanári vezetéssel népi mondókák, énekek tanulására is lehetőségünk lesz, szeretettel várjuk a kismamák jelentkezését.
  6. A Szent Miklós Iskola a faliújságon jelzett időpontokban iskolakóstolót tart iskolába készülő óvodások számára. Szeretettel várják az érdeklődőket.