Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

  1. Október hónapban az esti Szent Liturgia után Parakliszt imádkozunk az Istenszülő tiszteletére.
  2. A hosszú hétvégén az egyházközségi iroda zárva tart, sürgős esetben telefonon vagyunk elérhetőek.
  3. A mai napon esperesi sportnapot tartunk a Filo Sportcentrumban, ahova szeretettel várjuk a sportolni vágyó családokat, nagyon sokféle sportolási lehetőséget ki lehet próbálni, a program ebéddel kezdődik 12-órától azok számára, akik előzőleg jelentkeztek, de mindenki mást is szeretettel várunk délután, akár egy rövidebb időre is este 18. óráig.
  4. Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe a Görögkatolikus Tudásolimpiát, ami ebben az évben már nemcsak a diákokat, hanem két új kezdeményezésként a családokat, illetve idősebb, nyugdíjas híveinket is megszólítja. Részletek a hirdetőtáblán!
  5. Közeledik a halottak napja. A római katolikus testvéreinkkel együtt ezen a napon mi is megemlékezünk elhunyt szeretteinkről. A megszokott módon, november 1-jén, du. 16. órától parasztászt fogunk imádkozni az Északi temető fő ravatalozójánál, majd az esti, fél hatos Szent Liturgiát elhunytjainkért ajánljuk fel. Aki szeretné, hogy elhunytjairól megemlékezzünk, a sekrestyében, vagy az egyházközségi irodában szíveskedjék feliratkozni!