Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

  1. Szeretettel hívjuk a Kedves Testvéreket a jövő heti közösségi alkalmainkra: hétfőn felnőtt hittan és családcsoport, csütörtökön az egyetemistákat és a fiatal felnőtteket várjuk beszélgetésre.
  2. December 2-án, jövő vasárnap újból sportnapot tartunk egyházkerületünk közösségei számára. Szeretettel kérjük az érdeklődőket, hogy parókiánk papjai számára jelezzék részvételi szándékukat!
  3. December 4-én 18 órától a debreceni Szent Efrém Görögkatolikus Általános Iskola nagyhírű kórusa, a Lautitia gyermekkórus ad karácsonyi koncertet templomunkban. Szeretettel hívjuk a Kedves Testvéreket, erre a különleges alkalomra.
  4. Már jó előre hirdetjük, hogy December 8-án, szombaton tartjuk 10. órai kezdettel a templombúcsút, ezt követően pedig a Kossuth téren rendezzük be „Szent Miklós udvarát”, szeretettel várunk mindenkit.
  5. Szokásainkhoz híven a karácsony előtti böjti időszakban szegényeink számára tartós élelmiszergyűjtést hirdetünk. Karácsonyra való készületünknek és böjtünknek ez is egy szép és hasznos eszköze lehet.
  6. A mai perselyadományokat a Katolikus Karitász számára továbbítjuk!