1. Szeretettel hívjuk a Kedves Testvéreket a jövő heti közösségi alkalmainkra és a különlegesen gazdag ünnepi eseményeinkre is.
2. December 4-én, kedden 18 órától a debreceni Szent Efrém Görögkatolikus Általános Iskola nagyhírű kórusa, a Lautitia gyermekkórus ad karácsonyi koncertet templomunkban.
3. December 6-án Szent Miklós püspök ünnepét üljük. Előtte este, december 5-én a kispapokkal együtt végezzük el a vecsernyét kenyéráldással, majd az utrenyét is közösen imádkozzuk. Az ünnep napján a szokott rend szerint végezzük a szertartásokat. A déli Liturgián ünnepli a Szent Miklós iskola fennállásának 20. évfordulóját, melyen az egész intézmény részt vesz, ezért számítsanak arra a Kedves Testvérek, hogy székesegyházunk zsúfolásig telve lesz.
4. December 8-án, szombaton tartjuk a templombúcsút. 7-én este 8 órától egész éjszakás virrasztást tartunk, mely reggel 6 óráig tart. Az újságos asztalra kihelyezett listára iratkozhatnak fel azok, akik szívesen részt vennének az imafolyamban. 8-án Az ünnepi Szent Liturgia 10 órakor kezdődik, melyet Ábel püspök atyánk celebrál. A Liturgia végén körmenetet tartunk Szent Miklós püspök ereklyéivel és első alkalommal adják át az újonnan alapított Szent Miklós díjat is. A templomi ünneplést követően pedig a Kossuth téren rendezzük be „Szent Miklós udvarát”, szeretettel várunk mindenkit. Hétfőn este 6 órára szeretettel várjuk a képviselő testület tagjait egy megbeszélésre. Szeretettel köszönjük azok segítségét, akik a hét eleji takarításban részt vettek.
5. Továbbra is várjuk a tartós élelmiszergyűjtéshez kapcsolódó felajánlásokat.
6. Ikonosztázunk gyönyörű ikonjait tartalmazó 2019. évi naptár még kapható a sekrestyében.