Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

  1. Szeretettel mondunk köszönetet minden Kedves Testvérünknek, akik segítségükkel templombúcsúnkat támogatták és azoknak is, akik velünk együtt imádkoztak egyházközségünkért és egyházmegyénkért!
  2. Szeretettel hívjuk a Kedves Testvéreket a jövő heti közösségi alkalmainkra, a hétfői család kurzus ez alkalommal elmarad.
  3. December 10-én, hétfőn 17 órától a Vikár Sándor Zeneiskola ad koncertet a hittudományi főiskola dísztermében. Szeretettel Várnak minden kedves Érdeklődőt.
  4. December 15 és 16-án egyházmegyei ministránstalálkozó lesz a Szent Miklós iskolában, mához egy hétre a 10. órakor kezdődő Szent Liturgiában az egyházmegye ministránsai fognak szolgálni. Minden érdeklődőt szeretettel várnak, jelentkezni egyházközségünk papjainál lehet!
  5. Hálásan köszönjük meg a kedves testvéreknek azokat az adományokat és egyházfenntartási befizetéseket, amelyekkel ebben az évben is segítették parókiánk működését. Egyben szeretettel kérjük, akinek van lehetősége még ebben az évben ezt megtenni, kérjük, ilyen módon is segítse közösségünket.
  6. Továbbra is várjuk a tartós élelmiszergyűjtéshez kapcsolódó felajánlásokat.
  7. Ikonosztázunk gyönyörű ikonjait tartalmazó 2019. évi naptár még kapható a sekrestyében.