Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

  1. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége nyíregyházi csoportja január 15-én (kedden) 18.00 órakor Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház plébániájának dísztermében előadást szervez „Keresztény ünnepek és népszokások” címmel. Előadó: Dr. Páll István PhD. etnográfus. Mindenkit szeretettel várnak.
  2. Jövő vasárnap (Január 20.) kezdődik az ökumenikus imahét, a hagyományoknak megfelelően az első este az evangélikus templomban lesz, ahol Ábel püspök atya mondja el hétkezdő prédikációját, mindenkit szeretettel várunk. Az imahét részletesen programját jövő vasárnap tesszük közzé.
  3. Február 9-én a tokaji görögkatolikus templomban 17. órai kezdettel kispapjaink jótékonysági koncertet adnak, hozzájuk csatlakozik még a tokaji kórus valamint Filep Xavér orgonaművész, a befolyt összeggel a Szent Damján tábort támogatják, mindenkit szeretettel várnak!
  4. A hagyományokhoz híven a Görögkatolikus Egyházunk idén is megrendezi a Görögkatolikus Farsangi Bált február 16-án, szombaton, melynek idén is a városunk sportcsarnoka, a Continental Aréna (a volt Bujtosi Szabadidő Központ) ad otthont. Jelentkezni a parókus atyákon keresztül lehet.
  5. január 22. és 27. között a közép-amerikai Panamaváros ad otthont az ifjúsági világtalálkozónak. Budapesten, január 26-án egynapos kísérőrendezvényt szervez a Magyar Katolikus Egyház. A Nyíregyházi Egyházmegye ingyenes buszt is indít a 15 – 35 év közötti fiatal érdeklődők számára. A jelentkezéssel kapcsolatos információk a faliújságon kifüggesztett plakáton találhatóak.