Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

  1. Ma kezdődik az ökumenikus imahét. A hagyományoknak megfelelően az első este az evangélikus templomban lesz, ahol Ábel püspök atya mondja el hétkezdő prédikációját, mindenkit szeretettel várunk. Az imahét alkalmai este 18. órakor kezdődnek. Templomunkra szerdán és csütörtökön kerül sor, ezért ezen a két napon este 17. órakor kezdődik az est Sz. Liturgia. Az imahét részletes programja a faliújságon megtalálható és az újságos asztalról kisebb formátumban elvihető.
  2. Janár 1-jétől Ábel püspök atya Molnár Zoltán atyát kérte fel a Görög Menta Ház vezetésére. A lelki-egészség szolgálat bárki számára ingyenesen igénybe vehető négyszemközti beszélgetésekben zajlik. Bejelentkezni a faliújságon megtalálható telefonszámon lehetséges.
  3. Február 9-én a tokaji görögkatolikus templomban 17. órai kezdettel kispapjaink jótékonysági koncertet adnak, hozzájuk csatlakozik még a tokaji kórus valamint Filep Xavér orgonaművész, a befolyt összeggel a Szent Damján tábort támogatják, mindenkit szeretettel várnak!
  4. A hagyományokhoz híven a Görögkatolikus Egyházunk idén is megrendezi a Görögkatolikus Farsangi Bált február 16-án, szombaton, melynek idén is a városunk sportcsarnoka, a Continental Aréna (a volt Bujtosi Szabadidő Központ) ad otthont. Jelentkezni a parókus atyákon keresztül lehet.