Szeretettel hirdetjük a Kedves Testvéreknek a következőket:

  1. A héten két ünnepünk is lesz. Január 30-án, szerdán a Három Szent Főpap ünnepe lesz. A szertartásokat a hétköznapi ünnepi rend szerint végezzük. Másik ünnepünk február 2-án, szombaton lesz: Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe. A szertartásokat a hétköznapi szintén ünnepi rend szerint végezzük.
  2. Jövő héttől újraindulnak a hétköznapi hittanok: hétfőn családcsoport és felnőtt hittan, csütörtökön fiatal felnőttek köre lesz.
  3. Janár 1-jétől Ábel püspök atya Molnár Zoltán atyát kérte fel a Görög Menta Ház vezetésére. A lelki-egészség szolgálat bárki számára ingyenesen igénybe vehető négyszemközti beszélgetésekben zajlik. Bejelentkezni a faliújságon megtalálható telefonszámon lehetséges.
  4. Február 9-én a tokaji görögkatolikus templomban 17. órai kezdettel kispapjaink jótékonysági koncertet adnak, hozzájuk csatlakozik még a tokaji kórus valamint Filep Xavér orgonaművész, a befolyt összeggel a Szent Damján tábort támogatják, mindenkit szeretettel várnak!
  5. A hagyományokhoz híven a Görögkatolikus Egyházunk idén is megrendezi a Görögkatolikus Farsangi Bált február 16-án, szombaton, melynek idén is a városunk sportcsarnoka, a Continental Aréna (a volt Bujtosi Szabadidő Központ) ad otthont. Jelentkezni a parókus atyákon keresztül lehet.