Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

  1. Szeretettel várjuk a kedves testvéreket a hétköznapi hittanokra: hétfőn családcsoportés felnőtt hittan, csütörtökön nyugdíjas klub és fiatal felnőttek köre lesz, valamint szintén csütörtökön este 18. órától várjuk egyházközségünk férfi tagjait a férfi klubba, ezúttal Nagy Krisztián mentálhigiénés szakember, egyházközségünk tagja vezeti a beszélgetést.
  2. Február 9-én a tokaji görögkatolikus templomban 17. órai kezdettel kispapjaink jótékonysági koncertet adnak, hozzájuk csatlakozik még a tokaji kórus valamint Filep Xavér orgonaművész, a befolyt összeggel a Szent Damján tábort támogatják, mindenkit szeretettel várnak!
  3. Idén is lesz Görög Bál február 16-án, szombaton, a Continental Arénban (a volt Bujtosi Szabadidő Központ). Jelentkezni az egyházközségi irodán keresztül lehetséges.
  4. Február 10-17 között hazánkban ismét megrendezésre kerül, immár tizenkettedik alkalommal a Házasság hete rendezvénysorozat. A rendezvények célja felhívni a figyelmet a házasságok fontosságára mind az egyéni, mind a társadalmi életben. Szeretnénk bekapcsolódni mi is ezen a héten ebbe a kezdeményezésbe, február 14. este 18.30-tól előadást tart egyházközségünk hittantermében Dr. Bojti István orvos, pszichoterapeuta, párterapeuta: „Mihez van jogom Veled kapcsolatban? Avagy: Az emberi viszonyok etikai oldala” címmel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
  5. Február 17-én vasárnap pedig a fél 9-es és a 10-es Szent Liturgiában szeretnénk megemlékezni egyházközségünk jubiláló házaspárjairól, kérjük ezért jubiláló házaspárjainkat, hogy legyenek kedvesek feliratkozni erre a hálaadó Szent Liturgiára.