1.Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőketSzeretettel várjuk a kedves testvéreket a hétköznapi hittanokra, hétfőn család csoport és felnőtt hittan lesz, csütörtökön nyugdíjas klub és egyetemisták, fiatal felnőttek foglalkozása.

2.Megérkezett a Görögkatolikus Szemle legfrissebb száma, a többi kiadvánnyal együtt az újságos asztalról megvásárolható.

3. Holnap elkezdődik a nagyböjt. A nagyböjt első napja szigorú böjti nap, amikor semmilyen állati eredetű ételt nem eszünk, a szerdai és pénteki napok pedig hústilalmi napok, amikor a hústól tartózkodunk, a többi hétköznapi nap pedig bűnbánati nap. Nagyböjtben szerdán és pénteken nem végzünk szent liturgiát a templomban, ehelyett reggel fél hétkor reggeli istentiszteletet, este fél hattól pedig az előszenteltek liturgiáját végezzük. A többi napon a szokott hétköznapi rendet követjük.

4. Jövő héten, csütörtökön este fél hattól: taizé-i énekekkel, elmélkedéssel imaestére hívjuk és várjuk a fiatalokat itt a székesegyházban.

5. Jövő héten, nagyböjt első péntekjén este, az előszenteltek liturgiájában kollivaáldást végzünk.

6. Megjelent az egyházközségi újságunk, a Görög Gondoltak legújabb száma, az újságos asztalról ingyenesen elvihető.

7. Magyar Kodály Társaság megyei tagcsoportjának vendége lesz március 4-én, hétfőn este Bubnó Tamás, aki a szláv egyházi ének világáról fog előadást tartani 17. órától a Móricz Zsigmond Megyei Könyvtárban, minden érdeklődőt szeretettel várnak!