Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

  1. Szeretettel várjuk a kedves testvéreket a hétköznapi hittanokra, melyek ezen a héten rendhagyó módon alakulnak: hétfőn nem lesz sem felnőtt hittan, sem pedig családcsoport, de csütörtökön a nyugdíjas klub és az egyetemisták, fiatal felnőttek köre is megtartja szokásos találkozóját.
  2. Nagyböjt szerdáin és péntekein nem végzünk Szent Liturgiát a templomunkban. Ezeken a napokon reggel 6:30-tól nagyböjti Utrenyét, 17:30-kor pedig Előre megszentelt áldozatok Liturgiáját imádkozunk.
  3. Jövő hét szombaton, március 23-án reggel 8 órakor végezzük a Szent Liturgiát, melyben elhunytjainkról emlékezünk meg. Aki szeretne még bekapcsolódni az imádságba, kérjük a sekrestyében, vagy az egyházközségi irodában iratkozzon fel.
  4. Szeretettel hirdetjük, hogy egyházközségünk diakónusát, Ignácz Gyula atyát 2 hét múlva, március 31-én Mátészalkán, a 11 órakor kezdődő Szent Liturgián áldozópappá szenteli Ábel püspök atyánk. Kísérjük imáinkban diakónus atyánkat, aki a jövő héten végzi szentelés előtti lelkigyakorlatát.