Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

Megérkezett a Görögkatolikus Szemle legújabb száma, az újságos asztalról megvásárolható!

  1. Jövő héten is várunk mindenkit a hétköznapi hittanokra!
  2. Jövő héten hétfőn és kedden 7.30 és 12. óra között várjuk mindazokat, akik a templom nagytakarításában segédkezni tudnak!
  3. Jövő héten, szerdán, nagyböjt 5. szerdáján az előszenteltek liturgiáját követően Krétai Szent András bűnbánati nagy kánonját imádkozzuk, szeretettel várunk mindenkit erre a különlegesen szép nagyböjti imádságra!
  4. Jövő szombaton, akathisztosz szombat lesz, a reggeli Szent Liturgia után, kb. fél 8 -tól az akathisztoszt imádkozzuk az Istenszülő Szűz Mária tiszteletére.
  5. Jövő héten, vasárnap a 10. órakor kezdődő Szent Liturgián Ignácz Gyula újszentelt áldozópapunk első miséjét mutatja be, szeretettel hívjuk a kedves testvéreket erre az ünnepi alkalomra!
  6. Idén is szeretnénk segíteni a rászorulók ünnepét, ezért újból nagyböjti tartósélelmiszer gyűjtést szervezünk. Szeretettel várjuk egyházközségünk irodájába a felajánlásokat!
  7. Idén, a húsvétra felkészítő lelkigyakorlatunkat Dr. Soltész János atya vezeti április 10. és 12. között, buzdítsuk egymást is a részvételre!
  8. Április 9-én a Szent Miklós iskola zenetanárai és növendékei adnak jótékonysági koncertet a Hittudományi Főiskolán, szeretettel várnak mindenkit!