1.         Ezen héten nagyhét következik, hétköznapi hittanokat nem tartunk, ezek helyett is imádkozni hívjuk a kedves testvéreket. A nagyheti és a húsvéti szertartások rendje a faliújságon olvasható és az újságos asztalról is elvihető.

2. Szeretettel kérjük a kedves testvéreket, hogy aki a szent sír előtt a virrasztáson, ami péntek este a kisesti zsolozsma után kezdődik, a zsoltárolvasásba be tud kapcsolódni, szíveskedjék feliratkozni a faliújságra kitett lapon.

3.  Egy másik lapon a Szent Sír őrzésére lehet feliratkozni, amelyre Nagyszombaton 9:00-tól 23:30-ig van lehetőség

4. Jövő héten, szerdán (17-én) de. 9. órától osztjuk a feliratkozott rászorulóknak az élelmiszercsomagokat, szeretettel fogadjuk, ha valaki a csomagok összerendezésében segíteni tud kedden du., Dani atyát legyenek szívesek ebben az ügyben keresni. Mindenkinek szeretettel mondunk köszönetet a felajánlott adományokért!

5. Az egyházközségi iroda, jövő héten szerdáig tart nyitva, az után telefonon vagyunk elérhetőek sürgős esetekben.

6. A Joákim és Anna nyugdíjas klub kirándulást szervez ez év augusztus 26-29. között Szigligetre, a részvételi díj 27.500. Ft, amely tartalmazza az utazás, szállás és étkezés költségét is, bővebb információk a faliújságon olvashatóak! Szeretettel várják a jelentkezéseket!

7.         Az adóbevallások ideje is követezik, kérjük, hogy a személyi jövedelemadó felajánlható 1%-ával a Katolikus Egyházat legyenek szívesek támogatni a 0011 –es technikai szám megadásával, egy másik, civil szervezetek számára adható 1%-al pedig egyházközségünk alapítványát, a Szent Tamás Alapítványt legyenek kedvesek támogatni!    

8.  A Szent Sírt Nagypénteken, 9 órától fogjuk díszíteni. Nagy szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen bekapcsolódik ebbe a szép szolgálatba.