Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

1.      Május első vasárnapja van, anyák napja, ebből az alkalomból szeretettel köszöntjük az édesanyákat és a nagymamákat! Istentől kérjük rájuk az áldást, hogy hivatásukat az Ő akarata szerint élhessék meg, és jó példával járjanak a későbbi generációk előtt, hogy ők is bátran vállalják ezt a csodálatos hivatást, legfőképpen ez ugyanis görögkatolikus egyházunk és nemzetünk megmaradásának és gyarapodásának a záloga!

2.  Jövő héten szeretettel várjuk a kedves testvéreket hétköznapi hittanokra.

3. Idén május 11-én lesz a gyerekbúcsú Máriapócson, ahova nagy szeretettel hívjuk és várjuk a családokat, hiszen a gyermekekkel a gyermekekért imádkozunk ezen a szép búcsúi ünnepen. Az egyházközségünk is buszt indít erre az alkalomra, az indulás 8. óra 30. perckor lesz innen a templomudvarról, az útiköltség 500 Ft/ fő, jelentkezni a sekrestyében lehetséges.

5. Május hónapban a Szűzanyát köszöntjük, hétköznapokon az esti Szent Liturgia után a parakliszt imádkozzuk, szeretettel hívjuk a kedves testvéreket!

6.Az adóbevallások ideje is követezik, kérjük, hogy a személyi jövedelemadó felajánlható 1%-ával a Katolikus Egyházat legyenek szívesek támogatni a 0011 –es technikai szám megadásával, egy másik, civil szervezetek számára adható 1%-al pedig egyházközségünk alapítványát, a Szent Tamás Alapítványt legyenek kedvesek támogatni!