Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek a következőket:

1.        Jövő héten szeretettel várjuk a kedves testvéreket a hétköznapi hittanokra.

2. Idén május 19-én, jövő vasárnap a 10. órai Szent Liturgiában lesz az elsőáldozás, imádkozzunk az elsőáldozáshoz járuló gyermekekért, hogy életükben meggyökerezzék az eucharisztia szeretete és az Úrjézussal való szentségi találkozás sok gyümölcsöt teremjen az életükben.

3. Tegnap volt a gyerekbúcsú Máriapócson, hála Istennek sokan voltunk, az egyházközségi busz is megtelt. Szeretnénk májusban még a felnőttekkel is gyalogosan elzarándokolni a Szűzanyát köszönteni Máriapócsra május 25-én, szombaton. Aki szívesen zarándokolna velünk, kérjük, hogy a sekrestyében, vagy az egyházközségi irodában legyen kedves feliratkozni.

4. Május 24-én, pénteken, 15. órai kezdettel előadást tart hittantermünkben Dr. Obbágy Veronika doktornő az időskori alvászavarokról, minden érdeklődőt szeretettel látunk.

5. Május hónapban a Szűzanyát köszöntjük, hétköznapokon az esti Szent Liturgia után a parakliszt imádkozzuk, szeretettel hívjuk a kedves testvéreket!

6. Az adóbevallások ideje is követezik, kérjük, hogy a személyi jövedelemadó felajánlható 1%-ával a Katolikus Egyházat legyenek szívesek támogatni a 0011 –es technikai szám megadásával, egy másik, civil szervezetek számára adható 1%-al pedig egyházközségünk alapítványát, a Szent Tamás Alapítványt legyenek kedvesek támogatni!