1. Egyházmegyénk gyűjtést hirdet nehéz sorsú gyermekek iskolakezdésének támogatására, kidobásra szánt író- rajzeszközöket, iskola- és tanszereket, sportolásra alkalmas öltözéket, kellékeket várunk. Kérjük, aki teheti, otthon és ismerősei körben gyűjtse össze ezeket és az egyházközségi irodába, vagy a sekrestyébe szíveskedjék behozni, mi pedig ezeket a rászorulók számára továbbítjuk.

2. Jövő héten, csütörtökön, augusztus 15-én Nagyboldogasszony ünnepe lesz, a hétköznapi ünnepi rend szerint végezzük a szertartások: 6:30-Liturgia; 8:45-Utrenye; 10:00-Liturgia; 17:30-Liturgia majd vecsernye.

3. Az egyházközségi napközis hittantáborunk az elmúlt héten zajlott. Szeretettel köszönjük meg a hitoktatók fáradtságát és a szülők bizalmát, bízunk benne, hogy értékes élményekkel gazdagodtak gyermekeink ezen a héten.

4. A Szent Atanáz GK Hittudományi Főiskola pótfelvételit hirdet teológus, hittanár-nevelőtanár és kántor szakokon. Jó szívvel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe ezeket a felsőfokú képzéseket azok számára is, akik hitük mélyebb megismerésére vágynak, a képzésekkel kapcsolatban további részletekről a főiskola honlapján vagy elérhetőségein értesülhetnek.