1. Jövő héten, szombaton, szeptember 14-én a Szent Kereszt Felmagasztalásának ünnepe lesz, a szertartásokat a hétköznapi ünnepi rend szerint fogjuk végezni. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket! (6.30-tól Szent Liturgia, 8.45-től utrenye, 10.00-től Szent Liturgia, este 17.30-tól Szent Liturgia majd vecsernye)

2. Várjuk a 4. osztályos, vagy annál idősebb, vagy akár kereszteletlen gyermekek jelentkezését az elsőáldozásra felkészítő parókiális hittanra. Szeretnénk ezt a felkészítő hitoktatást szeptemberben elkezdeni, ezért mihamarabb várjuk a jelentkezéseket is. A jelentkezéshez űrlapot a sekrestyében, vagy az egyházközségi irodában kérhetünk.

3. Bátorítjuk a jelentkezésre azokat a felnőtteket is, akik még nem részesültek a keresztség vagy az eucharisztia szentségében, de szeretnék hitünket mélyebben megismerni és a szentségek felvételére felkészülni, számukra is szeretnénk felkészítő foglalkozásokat tartani! Jelentkezni a parókus atyánál lehetséges. (0630/678-24-11)

4. A Görög Menta Házban szeptember közepétől szeretnénk egy négy alkalmas, kis csoportlétszámú stressz-kezelő csoportot indítani Dr. Molnár Ákos mentálhigiénés szakember vezetésével. Bővebb tájékoztatást a faliújságon olvashatunk, jelentkezni Molnár Zoltán parókus atyánál, a Menta Ház vezetőjénél lehetséges. (0630/678-24-11)

5. Idén, esperesi kerületünk máriapócsi gyalogos zarándoklata szeptember 28-án, szombaton lesz. Reggel 6.30-tól lesz a gyülekező az orosi görögkatolikus templomban, innen indulunk gyalogosan Máriapócsra a Szent Miklós iskolával együtt, szeretettel várjuk a kedves testvéreket erre a zarándoklatra!

6. Megjelent a Görögkatolikus Szemle és Szemlélet legújabb száma, az újságos asztalról megvásárolhatóak!

7. A Szent Liturgiát miroválással és antidórosztással fejezzük be, mindenkinek szép vasárnapot és szép ünnepet kívánunk!