1. Jövő héten, kedden az Istenszülő Sz. Mária ünnepét tartjuk, a szertartásokat a hétköznapi ünnepi rend szerint végezzük.

2. Egyházközségünkben a fiatal édesanyák számára szeretnénk közösséget szervezni egy baba-mama klub formájában. Nagy szeretettel várjuk október 1-én, kedden 9.30-tól az érdeklődőket a hittanteremben!

3. Október hónapban hétköznapokon az esti vecsernye helyett a Parakliszt imádkozzuk Szűz Anyánk köszöntésére, szeretettel hívjuk a kedves testvéreket!

4. Jövő héten, csütörtökön indul az ifi-hittan Kocsis Dániel atya vezetésével a hittanteremben este 18.30-tól, szeretettel hívjuk középiskolás kortól a fiatalokat ezekre az összejövetelekre!

4. Szintén csütörtökön 18.15-től felnőtt hittanra hívjuk a kedves testvéreket, az év folyamán a II. Vatikáni Zsinat dokumentumait szeretnénk részletesebben megismerni.

5. Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe a rózsafűzért imádkozók lelkigyakorlatát Máriapócson, amely október 7-én, hétfőn du. 15. órakor kezdődik és október 9-ig, szerda délig tart, a részvételi díj 10.400. Ft. Jelentkezni a Máriapócsi Zarándokház elérhetőségein lehetséges.

6. Október 25-27-ig Görkapocs Fesztivált szervez a 3 görögkatolikus egyházmegye Debrecenben, a Főnix csarnokban. Jelentkezni egyénileg, vagy egyházközségekből csoportosan is lehet. Szeretnénk egyházközségünkből 26-án, szombaton közösen részt venni ezen az eseményen, így, aki szeretne jelentkezni, kérjük, hogy a sekrestyében, vagy az irodában tegye meg október 10-ig. Ha elegendő jelentkező lesz, autóbuszt indítunk. Programízelítő a faliújságon olvasható.