1. Jövő héten csütörtökön a szokott módon várjuk a kedves testvéreket az egyházközségi programokra: 15. órától nyugdíjas klub, 18.15-től felnőtt hittan, 18.30-tól pedig ifjúsági hittan lesz.

2.  Jövő héten pénteken, november 8-án Szent Mihály főangyal ünnepe lesz, a hétköznapi ünnepi rend szerint végezzük a szertartásokat, tehát fél 7-kor, 10-kor, és este fél hatkor végzünk Szent Liturgiát.

3. Idén is szeretnénk közösen adventi koszorút készíteni. Erre az alkalomra jövő hét szombaton, 15 órától várunk mindenkit. A koszorú anyagára 1000 forintba kerül. Jelentkezni lehet az egyházközség lelkipásztorainál csütörtök estig, hogy a szükséges hozzávalókat még időben beszerezhessük!

4. Jövő hét végén, péntektől lezárások lesznek a belvárosban, rally-verseny lesz ugyanis Nyíregyházán, ez nagy valószínűséggel érinti a templom előtti útszakaszt is, autóval nem lehet majd behajtani. Ha a lezárások a templom főbejáratát is érintik, akkor a templom oldalajtajait fogjuk használni, hogy zökkenőmentesen végezhessük a szertartásokat. 

5. Jövő héten vasárnap, a szokott időben fél 10-től újra tartunk felkészítő hittant az elsőáldozó gyermekek számára, szeretettel várjuk őket!

6. A Magyar Görögkatolikus Metropólia Tudásolimpiára hívja a családokat és a nyugdíjasokat, értékes nyereményekkel, mindkét kategóriában balatoni nyaralás a fődíj! Jelentkezni lehet november 5-ig postai úton a Szent Atanáz Gk. Hittudományi Főiskola 4400 Nyíregyháza Bethlen Gábor utca 13-19. postai címen, vagy interneten a tudasolimpia@szentatanaz.hu címen.

7. Biztatjuk a Szent Liturgián résztvevő gyerekeket, hogy bátran jöjjenek ministrálni, az oltár mellett szolgálni szép és megtisztelő feladat, és szeretettel várjuk erre a gyermekeket!