1. Idén is szeretnénk szegényeink karácsonyát szebbé tenni tartós-élelmiszer adományainkkal, ezért gyűjtést hirdetünk, hétköznap az irodában, vasárnap a sekrestyében várjuk a kedves testvérek erre a célra szánt tartós-élelmiszer felajánlásait!

2. Idén székesegyházunk búcsúünnepét dec. 8-án, vasárnap, a 10. órai Szent Liturgiában tartjuk, és megrendezzük a templom és a gimnázium udvarán Szent Miklós püspökünk udvarát is, sokféle érdekes programmal, kézműves foglalkozásokkal, bábszínházzal, étellel-itallal, ajándékvásárlási lehetőségekkel várjuk a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt! Ezen a napon, december 8-án a déli Szent Liturgia elmarad. Szeretettel buzdítjuk az asszonyokat, hogy sütemény-felajánlásaikkal gazdagítsák templombúcsúnkat!

3. A mai perselyadományokat a Katolikus Karitász javára fogjuk továbbítani!

4. Megérkezett a jövő évi Kalendárium, asztali és falinaptár, amelyek a sekrestyében megvásárolhatóak: a Kalendárium és asztali naptár 600 Ft ill. a falinaptár 50 Ft-os áron.

5. Jövő héten csütörtökön a szokott módon várjuk a kedves testvéreket az egyházközségi programokra: 15. órától nyugdíjas klub, 18.15-től felnőtt hittan, 18.30-tól pedig ifjúsági hittan lesz.