1. Ma kezdődik az ökumenikus imahét az evangélikus templomban este 18. órakor, és a korábbi években megszokott rend szerint jövő vasárnap estig végigjárjuk a templomokat az egyház egységéért imádkozva. A mi templomunkban, szintén a megszokott rend szerint, szerda és csütörtök este 18. órától lesz imaeste, ezért az esti Szent Liturgiát fél órával korábban, 17. órakor kezdjük, a vecsernye pedig elmarad. Minden kedves testvérünket szeretettel várjuk az egyházak egységét szorgalmazó imahetünkre. Az imahét részletes programja a faliújságon olvasható.

2 Idén is lesz Görög Bál a Continentál Arénában 2020. február 8-án, ahol a nagykállói Korányi Frigyes Görögkatolikus Gimnázium diákjai fogják a nyitótáncot járni. A bálban a Szívtiproll zenekar fog zenélni, a fellépők között a Nyíregyházi Táncklub és Orosz György humorista fog minket szórakoztatni. A tombolához örömmel fogadunk felajánlásokat. A belépőjegyeket 2000 Ft-ért, családoknak 5000 Ft-ért lehet rendelni a gorogbal2020@gmail.com. 14 év alatt a belépés ingyenes.Korlátozott számban a helyszínen is lehet jegyet vásárolni.

3. Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe az egyházi kiadványokat, amelyek az újságos asztalról megvásárolhatóak. Az újságos asztalon gyertya is vásárolható, amit imacéljainkért felajánlásként az ikonosztázion előtt található gyertyatartókban helyezhetünk el.

4. A Görög Menta Házban ismét stressz-kezelő kis létszámú négyalkalmas csoportfoglalkozást indítunk, további információ és jelentkezés Molnár Zoltán atyánál lehetséges személyesen, vagy a faliújságon olvasható telefonszámon! Továbbra is van lehetőség egyéni, négyszemközti beszélgetésekre is, bejelentkezni szintén Molnár Zoltán atyánál lehetséges.