1. Egyházközségünk zarándoklatot szervez Május 1-4 között az olaszországi Bari-ba, Szent Miklós püspök sírjához, valamint Olaszország egyik legnépszerűbb zarándokhelyére, Rotondo-ba, Pio atya városába. Az utazás repülőgéppel történik, részvételi díj 99.000 Ft/ fő, a zarándoklat részletes leírása a faliújságon olvasható. Jelentkezni február 18-ig lehetséges 30.000. Ft előleg befizetésével az egyházközségi irodában. A zarándoklat időpontja egy-két napot változhat.

2. Február 11-én, a Házasság hete apropóján előadást tart a házasságról, párkapcsolatokról Husztiné Hajdú Erika pszichológus asszony a hittanteremben. Az előadás címe: „Ami egész, az nem tökéletes, hanem teljes” – Párkapcsolataink a teljesség tükrében. Hogyan csináljuk, amikor jól csináljuk, és milyen feladataink lehetnek ezzel kapcsolatban? Az előadás ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

3. Február 15-én, szombaton, du. 15. órától farsangi mulatságot szervezünk a gyerekeknek a hittanteremben, ahol játékos feladatokkal, tombolasorsolással várjuk a kicsiket és nagyokat. A belépő valamilyen apróság a tombolasorsoláshoz, aminek a bolti ára nem haladja meg az 1000 Ft-t. Jelentkezni a parókián, vagy a sekrestyében lehet!

4.  Idén is lesz Görög Bál a Continentál Arénában 2020. február 8-án. A nagykállói Korányi Frigyes Görögkatolikus Gimnázium diákjai fogják a nyitótáncot járni. A Szívtiproll zenekar fog zenélni, a fellépők: -Nyíregyházi Táncklub -Orosz György humorista fog minket szórakoztatni. A tombolához örömmel fogadunk felajánlásokat. A belépőjegyeket 2000 Ft-ért, családoknak 5000 Ft-ért lehet igényelni. 14 év alatt a belépés ingyenes.

5. Megérkezett a Görögkatolikus Szemle és más egyházi kiadványok legújabb száma, amelyek az újságos asztalról megvásárolhatóak. Az újságos asztalon gyertya is vásárolható, amit imacéljainkért felajánlásként az ikonosztázion előtt található gyertyatartókban helyezhetünk el.

6. A Görög Menta Házban ismét stressz-kezelő kis létszámú négyalkalmas csoportfoglalkozást indítunk, valamint továbbra is van lehetőség egyéni, négyszemközti beszélgetésekre is. További információ és jelentkezés Molnár Zoltán atyánál lehetséges személyesen, vagy a faliújságon olvasható telefonszámon!