1. Elkezdődött a Székesegyház tetőhéjazatának és külső burkolatának felújítása. Az egyházközségi Iroda a szokott rendel nyitva tart, viszont az udvar munkaterület, ezért a felújítás végéig az udvaron sem átjárni sem parkolni nem szabad.

2. Aki még nem rendelkezett idén a személyi jövedelemadója 1 + 1 %-ával, kérjük, hogy támogassa a Magyar Katolikus Egyházat a 0011 technikai szám feltüntetésével, valamint a templomunk és egyházközségünk felújítását és programjait és támogató Szent Tamás Alapítványt, amelynek adószáma: 19860943-1-15. Ezek a számok a faliújságon is megtalálhatók, lefényképezhetők és elmenthetők.

3. A jövő vasárnap Pünkösd vasárnapja lesz, a Szentlélek eljövetelének ünnepét tartjuk. Előtte, 22-én szombaton lesz az utolsó halottak szombatja is. Bejegyzett elhunytjainkért reggel 8 órától végezzük a hramotás szent liturgiát. Szombaton este a fél 6-os Szent Liturgia után Pünkösdi virrasztással készülünk az ünnepre. A pünkösdi nagyvecsernyét és az utrenyét is ekkor végezzük. Pünkösd vasárnapján Reggel fél 7-kor fél 9-kor, 10 és 12 órától, valamint este fél hatkor végzünk ünnepi Szent Liturgiát, az esti liturgia után pedig ünnepi vecsernyét a pünkösdi térdhajtási imádságokkal. Másnap, Pünkösd hétfőn, a Szentháromság ünnepén Reggel fél 7-kor 10 órakor és este fél hatkor végzünk Szent Liturgiát, az utrenyét 8.45-kor az ünnepi vecsernyét az esti Szent Liturgia után kezdjük.

 Áldott vasárnapot kívánunk minden kedves testvérünknek!