1. A Jövő hétvégén Megváltónk születését ünnepeljük. Pénteken, az ünnep vigíliáján reggel fél 8-tól királyi imaórákat végzünk, majd este 17 órától ünnepi vecsernyét Szent Bazil liturgiájával. Éjjel 11 órától nagy esti zsolozsma kezdődik lítiával, éjfélkor pedig ünnepi Szentliturgia.

2. Szombaton és vasárnap, karácsony első és második napján vasárnapi rend szerint végezzük a szertartásokat. reggel fél 7-től, fél 9-től, 10-től, 12-től és este fél 6-tól kezdődnek a Szent liturgiák, 7.15-től mindkét napon reggeli zsolozsma az esti liturgiák után pedig vecsernye lesz.

3. Karácsony harmadik napján, hétfőn Szent István első vértanú, fődiakónus ünnepét tartjuk a köznapra eső ünnepek rendje szerint. ekkor csak 3 Szent liturgia van, 7.30-tól, 10-től és este fél hattól. Az utrenye 8.45-kor  a vecsernye az esti szent liturgia után kezdődik.

4. Gyónási lehetőséget biztosítunk hétköznapokon is egész héten, az esti Szent Liturgiákon. Vasárnap és az ünnepnapokon pedig minden liturgián.

5. Köszönjük a tartós élelmiszercsomag ajándékokat minden adományozónak! A múlt héten már legnagyobb részt ki is osztottuk ezeket a rászorulóknak.

Áldott karácsonyi készületet kívánunk minden kedves testvérünknek!