1. Mint hirdettük, Székesegyházunk középső harangját, melyet a második világháború idején rekviráltak el pótolni szeretnénk, amire szeretettel kérjük a kedves testvérek támogatását. Köszönjük minden eddigi adományozónak a nagylelkű hozzájárulását.

2. Akik átutalással egyszerűbben tudják eljuttatni egyházközségünk támogatására szolgáló adományaikat, azok megtehetik az egyházközség számlájára, vagy az egyházközségünk támogatását szolgáló Szent Tamás Alapítvány számlájára való közvetlen utalással is. Csak az átutaláson, a közlemény rovatban ne felejtsék feltüntetni, hogy milyen célra szánják az átutalt adomány. Számlaszámaink lejegyezhetők, hátul a hirdető táblán, vagy megtalálhatók a Székesegyház honlapján.

        A „Nyíregyházi Görögkatolikus Parókia” számlaszáma: 11100702-19860943-36000001

        A „Szent Tamás Alapítvány” számlaszáma: 11100702-18792124-10000001

3. A most következő hét szombatján lesz az első Halottak szombatja. Szombaton reggel háromnegyed héttől itt a Székesegyházban is Szentliturgiát és a halotti megemlékezést végzünk elhunytjainkért. Akik szeretnék halottaikat említtetni, azok jegyeztessék be őket a sekrestyében, vagy az egyházközségi irodában.

4. Február 9 és 16 között egyházak és civil szervezetek immár 13 alkalommal rendezik meg hazánkban a házasság hetét. Mi görögkatolikusok is imádsággal és szeretettel kísérjük figyelemmel ezeket a rendezvényeket, és eltökélt szándékunk, hogy görögkatolikus egyházunk ezután is példaadóan támogassa az értékesen megélt boldog házasságot a gyermekek nevelésétől, a jegyesek alapos felkészítésén keresztül a már házasságban élők gondozásáig. Személyes imáinkban kiemelten emlékezzünk meg ezen a héten a házasságban élő testvéreinkről, akiknek egymás iránti szeretete, Isten mindannyiunknak szóló ajándéka, amivel egész egyházunkat erősíti és lelkesíti a felebaráti szeretet örömteli megélésére.

5. Megjelent és az újságos asztalnál megvásárolható a Görögkatolikus Szemle februári száma.

Áldott vasárnapot kívánunk minden kedves testvérünknek!