1.A múlt vasárnapig, a persellyel együtt 453.000 Ft adomány gyűlt össze a háborús menekültek megsegítésére, amit továbbítottunk is az Egyházmegyei Karitásznak. Köszönjük a testvérek nagylelkű támogatását!

2. Nagyböjt szerdáin és péntekjein reggelente fél 7-től reggeli zsolozsmát, este fél 6-tól pedig előszenteltek liturgiáját végzünk. A jövő heti szerda esti előszenteltek liturgiáját Kocsis Fülöp érsek atya fogja vezetni.

3. A Görögkatolikus szemle márciusi száma megvásárolható hátul az újságos asztalnál.

4. A háborús menekültek számára továbbra is gyűjtünk tartós élelmiszer- és pénzadományokat, hogy segíthessük az őket támogató szervezetek munkáját.

5. A jövő vasárnapra minden bizonnyal elbontják a templomhajóban lévő állványokat, és láthatóvá válik a kupola elkészült festése. A festés folytatódik a szentélyben és a többi oldalfalakon, és hamarosan új szélfogók lesznek beszerelve a hátul lévő rács helyett a főbejárati ajtó előtt. az átalakítás miatt két hét múlva valószínűleg csak az udvar felőli oldalajtót használhatjuk a templomba való belépésre.

6. A jövő szombaton ismét halottak szombatja lesz. A hramotás Szent Liturgiát reggel 8 órakor kezdjük bejegyzett elhunytjainkért.

7. Istentől megáldott vasárnapot kívánunk minden kedves testvérünknek!