1.Nagyböjt szerdáin és péntekjein reggelente fél 7-től reggeli zsolozsmát, este fél 6-tól pedig előszenteltek liturgiáját végzünk.

2. A jövő héten, szerdán este, az előszenteltek liturgiája után végezzük Krétai szent András nagy bűnbánati kánonját. Minden imádkozni szerető testvérünket szeretettel várjuk erre a különleges nagyböjti zsolozsmára.

3. A jövő héten, szombaton reggel pedig a rendes időben végzett fél hetes imaóra és Szent liturgia után fél 8-tól, másik különleges nagyböjti szertartásunkat, az Istenszülő akatisztosz-himnuszát énekeljük, mivel ez az ötödik heti böjti szombat, az Istenszülő akatisztoszának szombatja.

4. A Görögkatolikus Szemle és Szemlélet legújabb számai megvásárolhatók az újságos asztalnál.

5. A jövő héten április 3-án, az országgyűlési választások és a népszavazás napján a Magyar Katolikus Egyházzal együtt mis is gyűjtést szervezünk a szentföldi keresztény egyházak segítésére. Kérjük a testvérek nagylelkű adományait!

6. Amint látjuk elkészült a kupola festése. A festés folytatódik a szentélyben és az oldalfalakon. Hátul kibontották a régi vasrácsot és a jövő héten új szélfogók lesznek beszerelve a főbejárati ajtó elé.

7. Az adóbevallások ideje van, Kérjük a testvéreket, hogy adójuk 1 %-ával támogassák a Magyar Katolikus Egyházat a 0011-es technikai szám bejelölésével, és a másik 1% felajánlásával pedig a Templomunk és Parókiánk támogatására lapított Szent Tamás Alapítványunkat, amelynek adószáma: 18792124-1-15

8. A jövő héten, szerdán 14.00-órától Eperjes Károly színművész tart előadást Görögkatolikus Hittudományi Főiskola dísztermében, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel hívnak és várnak erre a színvonalas, és hitünkben is bizonyára megerősítő rendezvényre.

Istentől áldott vasárnapot kívánunk minden kedves testvérünknek!