1.  Holnap kezdődik a Szent Péter és Pál főapostolok ünnepét megelőző, június 29-ig tartó két hetes bűnbánati időszak, az apostolok böjtje. Imáinkat és böjtölésünket ajánljuk kedves áldozatul Istennek világunkért, megtérésünkért.
  1. Július 2-án szombaton fél 10-kor kezdődik a motorosok zarándoklata, illetve búcsúja Máriapócson. A legkisebb bölcsődés-óvodás bármennyi keréken guruló lábbal hajtós motorosoktól kezdve a robogósokon át a nagy motorosokig színes programokkal várják a motorozás szerelmeseit a szervezők.
  1. Már lehet regisztrálni a 22 és 35 év közötti fiatalok zarándoklatára, amely július 20-án este 6-kor indul Tiszaújvárosból Hajdúdorogon és Nagykállón át Máriapócsra, valamint az idén 20 éves Ifjúsági Gyalogos Zarándoklatra is, amely augusztus 8. és 13. között lesz megtartva a Tokaj-Tiszavasvári-Hajdúdorog-Nyíregyháza-Levelek-Ófehértó-Máriapócs útvonalon. Mindkettőt bátran és jó szívvel ajánljuk kedves ifjú testvéreink figyelmébe.
  1. Hátul, az újságos asztalnál megvásárolható, a Görögkatolikus Szemle júniusi száma. Szeretettel ajánljuk minden olvasni szerető testvérünk figyelmébe.
  1. Áldott vasárnapot kívánunk kedves mindnyájuknak!