1. Július 2-án, a jövő héten, szombaton fél 10-kor kezdődik a motorosok búcsúja Máriapócson. A legkisebb bölcsődés-óvodás lábbal hajtós motorosoktól kezdve a robogósokon át a nagy motorosokig színes programokkal várják a motorozás szerelmeseit a szervezők.
  1. Már lehet regisztrálni a 22 és 35 év közötti fiatalok zarándoklatára, amely július 20-án este 6-kor indul Tiszaújvárosból Hajdúdorogon és Nagykállón át Máriapócsra, valamint az idén 20 éves Ifjúsági Gyalogos Zarándoklatra is, amely augusztus 8. és 13. között lesz megtartva a Tokaj-Tiszavasvári-Hajdúdorog-Nyíregyháza-Levelek-Ófehértó-Máriapócs útvonalon. Mindkettőt jó szívvel ajánljuk kedves ifjú zarándok testvéreink figyelmébe.
  1. A jövő héten, szerdán, június 29-én Szent Péter és Pál főapostolok ünnepét tartjuk a hétköznapra eső ünnepek rendje szerint, azaz reggel fél 7-kor, délelőtt 10 órakor és este 17.30-tól végzünk Szent Liturgiát, az utrenye a10-es liturgia előtt, 8.45-kor kezdődik.
  1. Július elsejétől új parókusa és segítői lesznek a székesegyházi parókiának. Szabó Tamás pasztorális helynök atyát nevezte ki Ábel püspök atya a parókia vezetésére, Kocsis Dániel valamint Orosz István Mokiosz atyákat pedig a parókia kisegítő lelkészeivé. A jövő vasárnap, július 3-án, a fél 9-es liturgiában Ignácz Gyula atya, a 10-es szent liturgiában pedig Kruppa Tamás atya köszön el az egyházközségtől, hogy másnap július 4-én hivatalosan is megtörténjen a parókia átadása és átvétele. Szeretettel várjuk a kedves testvéreket ezekre az elköszönő liturgiákra is.
  1. Áldott vasárnapot kívánunk kedves mindnyájuknak!