Október 1-én az Istenszülő Oltalma ünnepén a szertartások a hétköznapi ünnepi rend szerint lesznek megtartva.

Október 1-én indul a Népszámlálás, melyben vallási hovatartozásunkról is nyilatkozhatunk. Egyházunk tisztelettel bátorít mindenkit, hogy görögkatolikusságunkról is nyilatkozzunk. A kérdőívek kitöltését fiataljaink szívesen segítik, ezért október 1-én a reggeli misétől a vecsernye végéig a parókián Népszámlálási pont fog működni, ahol a fiatalok segítségével lehetőséget biztosítunk népszámlálási kérdőívek online kitöltéséhez.

Szeretettel várjuk azoknak a gyerekeknek a jelentkezését, akik legkésőbb tavasszal betöltik a tizedik életévüket és szeretnének  szentáldozáshoz járulni. Jelentkezési lapot a hátsó asztalról lehet elvenni. Az előáldozásra való felkészítés menetéről, módjáról október 2-án a kilenckor kezdődő liturgia után tartunk tájékoztatót, megbeszélést.

A meglévő csoportjaink mellett október hónappal  szeretnénk egyházközségünk új lelki és közösségi csoportjait indítani. (Férfi és női klub, Teológia alapfokon, Ifi, ministráns, babakocsis, családcsoport) Örömmel fogadunk ötleteket és javaslatokat.

A Férfi klub szervezésében közös szurkolásra várunk mindenkit szertetettel hétfő estére a parókiára.